Jouw partner in
het sociaal domein.

Wij geloven dat je samen sterker staat, dat ontwikkeling een belangrijke factor is om verder te komen en ambitie daarbij onmisbaar is. Met deze waarden zetten wij ons dagelijks in voor professionals, voor organisaties, voor elkaar. Ambitionz detacheert professionals in het sociaal domein. Dit doen we bij de overheid en zorg & welzijn. Onze professionals zijn ambitieus om te groeien en het beste uit zichzelf te halen. Dat zijn namelijk de professionals waar wij graag mee samenwerken. Zoekt u een professional met jarenlange ervaring of juist een starter op de arbeidsmarkt? Dan is Ambitionz de sociale partner voor u.

Naast detachering en bemiddeling van professionals in het sociaal domein bieden wij ook re-integratiedienstverlening aan en helpen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het verbeteren van het toekomstperspectief. Wij geloven namelijk in de individuele waarde van een werkzoekende. Én in het feit dat als je deze persoon in zijn kracht zet, hij zélf van een 7 een 10 maakt. Ambitionz staat voor resultaat en gedrevenheid en met deze houding hebben wij de afgelopen jaren al vele werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen helpen bij het vinden van een passend baan. Ambitionz heeft een uitgebreid aanbod van re-integratiediensten in huis. Wilt u weten hoe wij uw instroom kunnen beperken en uw uitstroom bevorderen? Neem dan gerust contact met ons op.

Direct Contact

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 06-81036203 of via e-mail via info@ambitionz.nl

Neem contact op

“Wij geloven dat je samen sterker staat, dat ontwikkeling een belangrijke factor is om verder te komen en ambitie onmisbaar is. Met deze waarden zetten wij ons dagelijks in voor professionals, voor organisaties, voor elkaar.”

Neem contact met ons op