Samen kom je verder.

Wij zijn er voor als jij op zoek bent naar die zelfstandige doorzetter die jouw project naar het volgende level weet te tillen. Met meer dan 12 jaar ervaring in het sociaal domein, weten we precies waar een huidige professional in huis moet hebben en hebben wij de juiste voelsprieten ontwikkeld om die perfecte match te maken. Of je nou zoekt naar ervaren specialisten of gemotiveerde starters, Ambitionz helpt jou graag bij het vinden van die kandidaat.

Werkvelden
Wij detacheren professionals en plaatsen ZZP’ers bij lokale overheden, maatschappelijke instellingen en zorgorganisaties. Voor zowel tijdelijke projecten als langdurige functies.

Onze werkwijze
Bij Ambitionz kennen we twee manieren om professionals bij organisaties te plaatsen. We hebben een tal van getalenteerde professionals in onze netwerk en kunnen de juiste persoon bij jullie plaatsen. Wel zo handig, bijvoorbeeld tijdens een zwangerschapsverlof of een drukkere periode. Wij hebben professionals die in dienst kunnen treden, maar wij werken ook met ervaren ZZP’ers die direct inzetbaar zijn.

Neem contact met ons op. Samen kijken we welke professional er bij jouw organisatie past!

Direct Contact

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 06-81036203 of via e-mail via info@ambitionz.nl

Neem contact op

“Wij geloven dat je samen sterker staat, dat ontwikkeling een belangrijke factor is om verder te komen en ambitie onmisbaar is. Met deze waarden zetten wij ons dagelijks in voor professionals, voor organisaties, voor elkaar.”

Neem contact met ons op